Loading...
Verhuur2018-08-02T15:10:36+02:00

Overal brandveilig

Ook bij uw evenementen

Ook bij grote evenementen, (tent)feesten of andere festiviteiten stellen overheid en verzekeraars eisen op het gebied van brandveiligheid.

Naast een goed advies op het gebied van brandveiligheid verhuurt HK Safety ook alle benodigde brandpreventie- en brandblusmaterialen.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld brandblussers en noodverlichting.

Wees voorbereid

De organisator kan zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens het evenement zelf ontzorgd worden op het gebied van brandveiligheid.

Veiligheid is van groot belang bij de organisatie van een evenement. Diverse partijen zetten zich er dan ook gezamenlijk voor in om een maximale veiligheid te realiseren. HK Safety concentreert zich daarbij op de brandveiligheid bij evenementen. Denk hierbij aan het uitzetten van blusmiddelen op de juiste locaties, het impregneren van brandgevaarlijke materialen, maar ook het controleren van de aanwezige voorzieningen op het gebied van brandveiligheid en het geven van voorlichting aan bijvoorbeeld de horeca-uitbater en de bezoeker.

Wilt u bij uw evenement ook ontzorgd worden op het gebied van brandveiligheid? Of voert u de brandbeveiliging van uw evenement in eigen beheer uit, en wilt u brandblussers huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Is bij u op de zaak nog alles onder controle?

Informatie opvragen